Peste 7.000 pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate la frontiera de nord

0
54

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în PTF Halmeu şi la frontiera verde, 7.148 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 81.500 lei.
• Vineri, 19 aprilie, în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul maghiar J.S., în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Ungaria.
Existând suspiciuni că în autovehicul se află ţigări, de provenienţă ucraineană, s-a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, fiind descoperită, ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portierele din spate ale autoturismului, cantitatea de 298 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 1.340 lei.
Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar ţigările au fost confiscate.
• Poliţiştii de frontieră din Valea Vişeului şi Brodina au descoperit, în apropierea frontierei de stat, 6 colete cu ţigări. În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.850 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 80.150 lei.
În continuare se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.