Un nou parteneriat CCI Maramureş – Primăria Sighetu Marmaţiei • EXPO Marmaţia – expoziţie de bunuri de larg consum

0
126

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş în parteneriat cu Primăria Municipiului Sighetu Marmaţiei organizează, în perioada 9-11 august, prima ediţie „EXPO Marmaţia” – o expoziţie de bunuri de larg consum, ce vine în sprijinul producătorilor şi comercianţilor, pentru a lansa produse sau a promova oferta de servicii pe piaţa sigheteană.
„EXPO Marmaţia” se va desfăşura în Sala de Sport a Liceului Teoretic „Leowey Klara” din Sighet (cu intrare prin curtea Muzeului Maramureşului, str. 22 Decembrie 1989, nr. 2). Locaţia este situată în imediata apropiere a Parcului Central, unde Primăria şi Consiliul Local vor organiza, în aceeaşi perioadă, ediţia a VII-a a Galei Folk „Floare de colţ”, respectiv ediţia a IX-a a Festivalului de muzică şi artă medievală „Aeternus Maramorosiensis”.
Cele două evenimente, devenite deja tradiţie pentru capitala Maramureşului voievodal se bucură de aprecierea sighetenilor, a maramureşenilor stabiliţi în afara graniţelor României, care aleg să se întoarcă la obârşii pentru a-şi petrece concediul în comunităţile în care s-au născut, dar şi de receptivitatea turiştilor curioşi să descopere Maramureşul, atrăgând an de an, în cele trei zile de festival, mii de participanţi.
Florentin Nicolae TUŞ, preşedinte CCI MM: „Pentru că Maramureşul istoric este una dintre zonele cele mai aglomerate în luna august, cu cele mai multe evenimente care promovează oamenii, tradiţia şi specificul locului, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş a considerat oportun să se adreseze publicului din nordul judeţului – Valea Izei, Valea Ruscovei, Valea Vişeului, Borşa – şi chiar românilor din dreapta Tisei, prin organizarea unei expoziţii de bunuri de larg consum, care să aducă locuitorilor o gamă largă de produse ale agenţilor economici din Maramureş şi din ţară – de la îmbrăcăminte, încălţăminte până la produse de ultimă generaţie. Considerăm că parteneriatul dintre Camera de Comerţ şi Industrie şi Primăria Municipiului Sighetu Marmaţiei, care a debutat cu prima ediţie a expoziţiei „Nunta de la A la Z”, se va consolida prin organizarea primei ediţii EXPO Marmaţia, generând astfel evenimente care aduc plusvaloare comunităţii sighetene, atât din punct de vedere economic, cât şi social”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.