Noul site www.ccimm.ro – poartă de intrare către lumea afacerilor

0
100

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş lansează noul site de prezentare, www.ccimm.ro. Având o interfaţă atractivă şi grafică nouă, toate serviciile şi informaţiile detaliate ale instituţiei camerale vor putea fi accesate mult mai rapid, la o distanţă de doar o apăsare de buton.
„Ne aflăm în faţa unei realizări a instituţiei noastre – a spus Florentin Nicolae TUŞ, preşedintele CCI Maramureş – o poartă de intrare către serviciile noastre şi către lumea afacerilor pentru publicul care devine din ce în ce mai tehnic, cu dorinţe de informare în timp scurt şi cât mai concentrate, concrete. Este un site destinat generaţiei secolului XXI, un site modern, dar care cuprinde şi evoluţia Camerei noastre de-a lungul existenţei sale, prin arhiva media din cadrul Buletinului Informativ Hermes Contact. Credem că site-ul va face ca legătura între mediul de afaceri şi publicul larg să fie cât mai strânsă, o interfaţă corectă şi facilă tuturor deopotrivă!”.
Persoanele care doresc o cunoaştere amănunţită a activităţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş pot intra din faţa calculatorului pe domeniile – Cursuri, Târguri/ expoziţii, Cafeneaua Oamenilor de Afaceri, Consultanţă sau Închirieri de spaţii pentru evenimente. În partea de jos, dreapta se va afla în permanenţă un Calendar al lunii în curs, în care echipa CCI Maramureş va încărca fiecare eveniment pe zile, pentru ca doritorii să afle în timp util ce îi interesează. Secţiunea Me­dia va prezenta ziarul on line Hermes Contact, atât pentru luna în curs, cât şi întreaga arhivă a acestuia.
Site-ul poate fi accesat de pe dispozitive mobile, telefoane, tablete sau calculatoare clasice. Site-ul a fost conceput de o echipă tânără de la CCI Maramureş şi a fost realizat de specialişti ai firmei „Wise Company” SRL Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.