Incendiu la o casă de locuit în Dăneşti

0
165

Sâmbătă seara, puţin după ora 21, pompierii băimăreni, cu două echipaje de stingere şi un echipaj de prim ajutor, ajutaţi de pompierii voluntari, au intervenit în Dăneşti, unde o locuinţă a luat foc.
În urma incendiului nu au rezultat victime, dar au ars aprox. 80 m.p. din locuinţă.


În Inău – incendiu pe 3 hectare

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii au fost solicitaţi să intervină în zona Târgu Lăpuş, satul Inău, deasupra Carierei, la un incendiu de vegetaţie uscată şi o litieră de pădure de foioase. Este vorba despre o intervenţie pe cca. 3 hectare.


Incendii de vegetație

• Vineri spre seară, două incendii de vegetație uscată au izbucnit în Șomcuta Mare, pe strada Târgului și în Săcălășeni, pe strada Europa.
Au intervenit pompierii și au lichidat, într-un timp relativ scurt, ambele incendii.
• În Sighetu Marmaţiei, pe strada Valea Hotarului, o claie de fân a luat foc. Pompierii au intervenit de urgenţă, dar focul a mistuit fânul aproape în totalitate.


A căzut într-o râpă în Munţii Ţibleşului

Duminică dimineaţa, pe Ţibleş, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a căzut într-o râpă, la o adîncime de cca. 20 de metri, într-o zonă greu accesibilă. Au intervenit echipajele Salvamont şi SAJ Tg. Lăpuş. Bărbatul, aflat sub influenţa alcoolului, era conştient, cu traumatism cranio-cerebral acut, plagă occipitală, otoragie stânga. I s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, cu imobilizare cervicală, şi a fost transportat la spitalul din Baia Mare.


Două sinucideri în Maramureș

Tatăl a doi copii, găsit spânzurat de un copac în zona Lăpușului

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din zona Lăpușului a fost găsit, sâmbătă, fără suflare de către familie, spânzurat de creanga unui copac.
Bărbatul avea doi copii și divorțase de puțin timp.

Un bărbat s-a spânzurat într-o anexă în Dragomirești

Tot sâmbătă, un bărbat, de 41 de ani, din Dragomirești, și-a pus capăt zilelor, într-o anexă a gospodăriei sale. Familia a alertat Poliția.
Cadavrul a fost transportat la morga spitalului. Nu există suspiciuni cu privire la decesul acestuia.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.