Proiecte de case moderne cu specific maramureşean

2
1432

Maramureşenii care doresc să îşi construiască o casă în mediul rural sunt sfătuiţi de autorităţile maramureşene să păstreze stilul arhitectural specific judeţului.
În acest context, Consiliul Judeţean Maramureş vine în sprijinul celor preocupaţi de revitalizarea satului maramureşean. Astfel, cei interesaţi de construirea unei case din mediul rural îşi pot alege unul din cele 11 modele oferite GRATUIT, după care puteţi solicita documentația necesară la Primărie sau la Consiliul Județean Maramureș – Direcția arhitect șef. Proiectele au fost realizate în cadrul proiectului Planul de revitalizare a satului maramureșean, în colaborare cu Ordinul Arhitecţilor din România filiala Nord Vest. Modelele pot fi vizualizate pe pagina de facebook, Proiecte de locuinţe cu specific maramureşean.

2 COMENTARII

  1. Bună ziua ,sunt interesata în cumpararea unui teren localitatea Ieud!As dori mai multe informații despre acest proiect!M-as bucura sa putem onstrui o casă în stil tradițional maramureșean,pentru a duce mai departe tradiția frumoasă si vastă a poporului român!

  2. Bună ziua mă numesc Angela și aș dori mai multe informații despre acest proiect am teren la Rohia și ne gândim la o casa nu foarte mare dar în stil vechi o căsuță mică și utilă ptr mine și soțul meu În prezent stăm în Italia dar vrem o casa pentru mai târziu cînd ne vom întoarce Mulțumesc anticipat

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.