Companiile din Maramureș sunt invitate la Expoziția Națională „Fabricat în Moldova” 2020

0
79

Camera de Comerț și Industrie Maramureș, în parteneriat cu Camera de Comerţ și Industrie a Republicii Moldova, invită companiile maramureșene să participe la cea de-a XIX-a ediție a celei mai mari expoziții naționale – „Fabricat în Moldova”. Evenimentul se va desfășura în perioada 29 ianuarie – 2 februarie 2020, la Centrul Internațional de Expoziţii „Moldexpo” din Chișinău.
Camera de Comerț și Industrie Maramureș intensifică astfel relațiile parteneriale cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova prin inițierea unor proiecte comune care să vină în sprijinul mediului de afaceri pe care cele două instituții camerale îl reprezintă și care să ofere noi oportunități de promovare a produselor și serviciilor acestora pe piața externă.
Parteneriatul cu omologii de peste Prut s-a concretizat în anul 2019 prin organizarea, în premieră, în municipiul Baia Mare a expoziției „Republica Moldova prezintă”, acțiune desfășurată în cadrul „Rivulus Dominarum”. 35 de companii din Republica Moldova au expus spre vânzare și au promovat în Baia Mare cu succes o gamă variată de produse moldovenești.
În urma rezultatelor acestei colaborări, cele două instituții camerale au decis continuarea acestui parteneriat. În acest sens, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a adresat o invitație Camerei de Comerț și Industrie Maramureș și implicit companiilor de a participa, în premieră, la cea mai de anvergură expoziție națională organizată în Chișinău.
De-a lungul celor 18 ediții, „Fabricat în Moldova” a devenit imaginea comunității de afaceri, locul unde se desfășoară un program economic amplu care, pe lângă expoziție, include seminare, prezentări de companii și produse, conferințe de presă pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice etc.
„Fabricat în Moldova” reprezintă o bună oportunitate pentru agenții economici maramureșeni de a-și promova oferta de produse și servicii pe piața din Republica Moldova sau să identifice parteneriate cu companii moldovenești în vederea exporturilor ori a deschiderii unor noi puncte de distribuție.
Companiile maramureșene care doresc să participe la expo „Fabricat în Moldova” se pot înscrie la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, e-mail cci_mm@ccimm.ro. Ulterior, vor fi definitivate costurile aferente închirierii suprafeței expoziționale și de cazare. Pentru detalii suplimentare, puteți suna la tel. 0262221510.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.