Spitalul Județean Baia Mare a fost ”gazdă” a evenimentului ”Crăciun în Maramureș”

0
46

La cea de-a XI-a ediție a ”Crăciunului în Maramureș”, eveniment organizat de Consiliul Județean Maramureș, Spitalul Județean din Baia Mare a onorat invitația lansată de executivul administrației județene și a participat, în premieră, ca şi ”casă-gazdă”, o îndatorire de care s-a achitat mai mult decât onorabil.
Muzeul de Etnografie și Artă Populară sau ”Muzeul Satului” cum este cunoscut ”satul din inima orașului” și-a deschis larg porțile pentru sutele de colindători veniți să aducă marea veste a Nașterii Mântuitorului Isus, la cea de-a XI-a ediție a ”Crăciunului în Maramureș”. În curtea Casei Băbești, unde Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost gazdă, cetele de colindători au sosit din toate colțurile Maramureșului, dar și din alte zone ale țării și chiar de peste hotare.
Au fost momente exemplare și clipe unice, iar minunatele colinde au răsunat în curtea casei de-a lungul a câtorva ore. În tot acest timp, medicii, asistentele și asistenții șefi, personalul TESA și executivul Spitalului Județean și-au luat rolul în serios dovedind că, pe lângă profesionalismul de care dau dovadă la locul de muncă, pot fi cu adevărat și gazde exemplare, care să mulțumească din punct de vedere culinar toate gusturile și toate preferințele oaspeților care le-au trecut pragul.
Colectivul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare aduce sincere mulțumiri tuturor celor care au colindat în curtea Casei Băbești, cu speranța că servirea și bucatele alese s-au ridicat la nivelul așteptat.
Reprezentanții unității medicale transmit tuturor maramureșenilor un sincer și călduros ”La Mulți Ani!”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.