În Baia Mare • Fals stomatolog reținut de polițiști!

0
117

– înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii –
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale desfășoară o percheziție pe raza municipiului Baia Mare, activitate în cadrul unui dosar penal instrumentat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.
Din cercetările efectuate de către polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, având ca obiect comiterea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii, au rezultat indicii pe baza cărora se poate formula presupunerea rezonabilă că, în Baia Mare, pe strada Mihai Eminescu nr. 53, au fost efectuate lucrări stomatologice fără respectarea condițiilor legale de autorizare pentru persoana care a efectuat aceste lucrări și fără respectarea normelor igienico-sanitare.
Foștii pacienți sunt sfătuiți să-și facă analizele medicale
Avându-se în vedere aceste împrejurări în care au fost realizate lucrările stomatologice și riscurile pentru sănătate, Poliția solicită persoanelor care au apelat la serviciile prestate în această locație să se prezinte la medic pentru examinare și analize medicale și totodată să sesizeze poliția.
În baza probatoriului administrat polițiștii au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.