Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open

0
40

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open, miercuri, după ce a învins-o pe estona Anett Kontaveit, scor 6-1, 6-1. Românca a făcut un joc aproape perfect, a rămas fără set pierdut la Melbourne și a ajuns pentru a opta oară în penultimul act al unui turneu de Mare Șlem.

Partida a început cu două game-uri pe propriul serviciu realizat de ambele jucătoare, însă echilibrul s-a rupt imediat. Halep a practicat un joc excelent la serviciu și a câștigat de trei ori pe serviciul lui Kontaveit, adjudecându-și rapid primul set, după doar 30 de minute.

Jocul aproape de perfecțiune al Simonei a continuat și în setul al doilea, constănțeanca câștigând 11 game-uri consecutive. Partida s-a încheiat cu scorul de 6-1, 6-1, după doar 53 de minute. Halep a reușit patru ași, a avut un procentaj de 78% al punctelor câștigate pe propriul serviciu și a comis doar 10 erori neforțate.

Simona Halep rămâne fără set pierdut la turneul de Mare Șlem de la Melbourne. În cele cinci meciuri disputate până acum la Australian Open, românca le-a învins cu 2-0 pe Jennifer Brady, Harriet Dart, Yulia Putintseva, Elise Mertens și Anett Kontaveit. De asemenea, sportiva din Constanța s-a calificat pentru a opta oară în semifinalele unui turneu de Mare Șlem.

Simona va juca în semifinalele Australian Open cu Garbine Muguruza (Spania; 32 WTA). Adversara româncei a trecut în sferturi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia; 30 WTA), cu 7-5; 6-3, după o oră și 35 de minute.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.