Prima apariție, prima victorie? • CS Minaur Baia Mare – SCM Politehnica Timișoara

0
74

Liga Zimbrilor la hand­bal masculin se reia în 2020 cu etapa 15, a doua a returului, în care CS Minaur Baia Mare va întâlni pe SCM Politehnica Timișoara. Cele două formații se vor confrunta azi, 30 ianuarie, începând cu ora 18.00, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.
Băieții de la Minaur vor să debuteze în noul an, în fața propriilor suporteri, cu o victorie, de altfel extrem de importantă în circumstanțele de acum, în bătălia pentru un loc de play-off, poziție pe care băimărenii o dețin în acest moment. Cu un total de 25 de puncte jucătorii lui Stephane Plantin ocupă locul 4 și chiar au șanse de a urca în situația acontării celor trei puncte și cu un eșec al celor de la CSM București. Bănățenii vin în nordul țării de pe poziția a șaptea, 23 de puncte, având un lot decimat, dar cu speranțe de a obține un rezultat pozitiv. Ludovic Varo, Milos Dragas și Antonio Pribanic au părăsit echipa din cauza problemelor financiare, iar Cristian Fenici și Marius Sadoveac se confruntă cu probleme medicale, fiind greu de crezut ca ambii să fie recuperați până la ora jocului. Probleme de ordin medical există și în tabăra noastră, Vojislav Brajovic și Răzvan Apostu fiind jucătorii pe care tehnicianul francez nu se va baza sigur. Indisponibil de la finalul anului trecut, Alexandru Csepreghi a revenit recent la antrenamente și este posibil ca azi să-l vedem în teren.
Accesul în sală se face pe baza abonamentelor eliberate de club sau cu bilet. Costul unui tichet este de 10 lei și poate fi procurat de la casa de bilete a sălii, cu o oră îna­inte de primul fluier.
Duelul Minaur Baia Mare – Politehnica Timișoara va fi arbitrat de Adrian Nacu / Adrian Rucoi (Târgu Mureș), în timp ce observator FRH este bucureșteanul Viorel Ciucan.

Programul etapei 15
• Joi, 30 ianuarie: CSM Făgăraș – CSM Vas­lui, ora 18.00; CS Minaur Baia Mare – SCM Politehnica Timișoara, ora 18.00; CSA Steaua București – AHC Dunărea Călărași, ora 18.00; CSM Bacău – CSM Reșița, ora 18.00; CSM Focșani 2007 – CS HC Buzău 2012, ora 18.30 • Vineri, 31 ianuarie: CS Dinamo București – CSM București, ora 18.25, TVR 1. Jocul AHC Potaissa Turda – AHC Dobrogea Sud Constanța s-a disputat ieri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.