S-au furat bijuterii din aur și un ceas în Baia Sprie

0
57

Polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin plângere despre faptul că, persoane necunoscute, profitând de faptul că ușa de acces nu era asigurată, au pătruns într-o locuință din oraș.
Din holul imobilului au fost sustrase bijuterii din aur și un ceas în valoare, aproximativă de 6.000 lei.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și desfășoară activități pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Tânăr condamnat pentru ucidere din culpă

Polițiștii din Târgu Lăpuș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Târgu Lăpuș.
Un tânăr, de 28 de ani, din Târgu Lăpuș, a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.
Acesta a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Petrova, Leordina, Bistra și Bogdan Vodă
Acțiuni pentru combaterea comerțului ilicit și a evaziunii fiscale

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Sighetu Marmației au acționat pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.
În cadrul acțiunii au fost efectuate activități de verificare și control la sediile a 15 societăți comerciale și persoane fizice situate pe raza comunelor Petrova, Leordina, Bistra și Bogdan Vodă.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 8.000 lei.
Totodată, au fost continuate activitățile specifice într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de evaziune fiscală, fiind aplicate măsuri asiguratorii în vederea recuperării pagubei produse, prin instituirea sechestrului asupra unor bunuri în valoare de 120.000 lei.
Pentru protejarea populației împotriva activităților comerciale ilicite și depistarea persoanelor care comercializează țigări de contrabandă polițiștii din Sighetu Marmației au aplicate amenzi în valoare de 3.500 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.