Ştiinţa Electro Sistem, 36 de medalii la Întorsura Buzăului

0
193

În perioada 15-16 februarie, la Întorsura Buzăului, s-au desfășurat două importante competiții de Orientare-Schi din calendarul intern al Federației Române de Orientare, respectiv Campionatele Naționale în probele de medie și lungă distanță și Cupa României. Întrecerile au avut loc sub egida FRO în parteneriat cu CS Babarunca Săcele, organizatori care, după câteva săptămâni de amânări din cauza lipsei zăpezii, au reușit cu mari eforturi să organizeze până la urmă aceste concursuri.
CS Știința Electro Sistem Baia Mare a resimțit din plin această acută lipsă de zăpadă și a fost nevoit de multe ori să își adapteze pregătirile pentru aceste importante competiții efectuând antrenamente alternative. În aceste condiții, rezultatele obținute de sportivii băimăreni antrenați de Istvan Sebestyen și Lucia Pop sunt excelente, reușind să obțină 36 de podiumuri, dominând astfel competiția și reușind să își mențină titulatura de cel mai puternic club sportiv la orientarea de iarnă. În plus, la unele categorii de participare podiumul de premiere a fost ocupat în întregime de sportivii de la CS Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare.

Rezultatele sportivilor CS Ştiinţa Electro Sistem

• CN de Lungă Distanță • Locuri I: Tania Sabou la F14, Alexandra Roman la F17, Lucia Pop la F45, Cătălin Vadean la M17; Locuri II: Carla Sebestyen la F12, Alexandro Kotai la M14, Marius Catana la M17, Istvan Sebestyen la M21; Locuri III: Alexandra Creciun la F17, Cristian Manu la M12 • CN de Medie Distanță • Locuri I: Tania Sabou la F14, Alexandra Roman la F17, Lucian Pop la F45, Alexandro Kotai la M14, Cătălin Vadean la M17; Locuri II: Carla Sebestyen la F12, David Hreniuc la M17, Istvan Sebestyen la M21; Locuri III: Antonia Man la F14, Andreea Manu la F17, Cristian Manu la M12, Laurenţiu Biro la M14, Marius Catana la M17. • Cupa României • Locuri I: Carla Sebestyen la F12, Tania Sabou la F14, Alexandra Roman la F17, Lucia Pop la F45, Alexandro Kotai la M14, Cătălin Vadean la M17, Istvan Sebestyen la M21; Loc II: Marius Catana la M17; Locuri III: Antonia Man la F14, Alexandra Creciun la F17, Cris­tian Manu la M12, Laurenţiu Biro la M14, David Hreniuc la M17.
Următoarele competiții la care vor participa sportivii băimăreni vor fi Campionatele Naționale în probele de sprint, ștafetă și ștafetă mixtă, însă locația și data vor fi stabilite cât de curând de către Federaţia Română de Orientare, în funcție de starea zăpezii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.