Liviu Pop a fost audiat la DNA

0
134

Senatorul PSD de Maramureș Liviu Pop a fost audiat la DNA, în dosarul în care Sorina Pintea este cercetată sub control judiciar pentru luare de mită.
Sebastian Hotca, avocatul acestuia, a precizat că Liviu Pop a fost citat de procurori și audiat în calitate de martor.
În 28 februarie, când a fost reținută Sorina Pintea, fiul acesteia a postat pe rețelele sociale un mesaj în care a susținut că s-a întâlnit cu denunțătorul din dosarul de mită al mamei sale și că acesta ar fi spus că i-a dat mai multe tranșe de bani senatorului Liviu Marian Pop pentru ca aceștia să ajungă la fostul ministru al Sănătății.
Senatorul Liviu Marian Pop a negat acuzațiile că ar fi cerut bani de la denunțător și a susținut că nu a discutat niciodată despre bani cu Sorina Pintea.
De asemenea, el a spus că va formula plângere penală împotriva fiului fostului ministru al Sănătății Sorina Pintea, pentru a-i cere daune morale pentru „prejudiciul de ima­gine provocat de declarațiile iresponsabile”. În ceea ce privește cele patru tranșe de bani despre care fiul Sorinei Pintea a spus că le-ar fi primit, Pop a replicat: „Niște minciuni, mă puneți să comentez niște aberații? În instanță să arate și mesajele și toate probele”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.