Cristina Neagu a donat 7.350 lei pentru Crucea Roşie

0
18

Cristina Neagu a donat 7.350 de lei pentru Crucea Roşie. Banii vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de materiale necesare pentru spitalele din România. Neagu a vândut tricouri personalizate cu numele său.
Cea mai bună jucătoare de handbal a lumii a anunţat joi că toate tricourile puse la vânzare pentru strângerea de fonduri au fost epuizate.
Neagu spune că s-au strâns 7.350 de lei ce vor fi donaţi pentru Crucea Roşie şi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitalele din România ce se ocupă cu combaterea virusului COVID-19.
„Vă mulţumesc tuturor pentru mobilizare. Aşa cum vă spuneam, stocul de tricouri CN8 a fost epuizat în numai câteva ore. S-au vândut toate cele 105 tricouri pe care le aveam, însumând 7.350 lei, sumă care va fi donată către Crucea Roşie Română pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă. Cei care au comandat vor primi pe email dovada donării banilor. Mulţumesc echipei mele Sports-HUB pentru implicare şi gestionarea comenzilor”, a scris Cristina Neagu, pe Facebook.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.