În Maramureș, au ajuns kiturile cu materiale de protecție

1
117

Beneficiarii acestor kituri ce cuprind măști, mănuși, dezinfectanți dar și produse pentru igiena personală au ajuns la persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani, persoanele care beneficiază de ajutor social, cele cu venituri reduse, precum și alte categorii de persoane defavorizate nevoiașe.
Peste 7.000 de kituri au ajuns miercuri, 15 aprilie la o parte dintre unitățile administrativ-teritoriale din județ, iar restul, până la 35.000 au fost distribuite joi, 16 aprilie. Pachetele au ajuns în Țara Codrului, în UAT-urile: Ardusat, Fărcașa, Gârdani, Ariniș, Asuajul de Sus, Băița de Sub Codru, Băsești, Bicaz, Oarța de Jos, Ulmeni, Sălsig dar și în Țara Lăpușului, la UAT-urile: Groși, Dumbrăvița, Copalnic Mănăștur, Cernești, Târgu Lăpuș, Cupșeni, Băiuț, Suciu de Sus, Groșii Țibleșului, Coroieni, Vima Mică și Lăpuș.
Distribuirea kiturilor a continuat și în Maramureșul Istoric unde s-a distribuit cea mai mare cantitate, pentru 20.230 de persoane.
Pentru achiziționarea celor 35.000 de kituri cu materiale de protecție, Consiliul Județean Maramureș a alocat suma de 3.500.000 lei din fondul de rezervă al bugetului propriu al județului, pe anul 2020. (o.m.)

1 COMENTARIU

  1. Pt. dl. Primar Chereches!
    Ati promis masti, manusi, spirt sanitar, dezinfectant pr. fiecare locuinta din Baia Mare.
    Cand va tineti de cuvant? N-am primit nici o masca, nim, nici cei din apropierea Kaufland-ului, nici cei de pe Narciselor.
    La toamna vor ajunge la noi??

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.