Marina Dumanska, sora portarului naţionalei, Yuliya, a semnat cu „U” Cluj

0
71

Handbalista Marina Dumanska, sora mai mică a portarului naţionalei, Yuliya Dumanska, va debuta în Liga Naţională, cu Universitatea Cluj, cu care a semnat un contract pentru viitoarea stagiune.
Marina Dumanska are 20 de ani şi este tot portar, iar ultima dată a jucat în liga secundă, la CSM Târgu Jiu. Acolo a ajuns în 2019, de la Marta Baia Mare.
Marina a semnat, marţi, un contract cu Universitatea Cluj.
„Marina Dumanska, sora mai mică a Yuliyei Dumanska, cea care a apărat cu mândrie poarta naţionalei României, este noul portar al echipei noastre! A avut evoluţii încântătoare pentru CSM Târgu Jiu, dând dovadă de mult curaj şi împotriva echipelor de pe prima scenă a handbalului românesc. Marina a plecat din Ucraina la vârsta de 14 ani pentru a-şi urma visul, acela ca într-o bună zi să ajungă o handbalistă de succes. Acum, visul ei este să o depăşească pe sora ei mai mare”, a transmis clubul clujean.
Marina Dumanska este născută în Ucraina, la fel ca sora ei, al cărui traseu l-a urmat şi a ajuns la Marta Baia Mare. La fel ca în cazul Yuliyei, care va juca din stagiunea viitoare la Podravka Koprivnica, şi Marina îşi doreşte cetăţenia română şi spune că vrea să joace pentru România, pentru că „aici e casa mea”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.