Măşti FFP3 donate Spitalului Judeţean

0
68

1.000 de măști profesionale din clasa de protecție FFP3 vor fi donate Secției de Hematologie a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare de către Asociația Antileucemie Maramureș și Camera de Comerț și Industrie Maramureș.
Instituția camerală susține activitățile în domeniul responsabili­tății sociale, iar prin acest demers acordă sprijin spre îndeplinirea principalelor obiective ale Asociației Antileucemie, organism înființat din 2004, la inițiativa CCI Maramureș.
„În actualul context epidemiologic am luat decizia de a dona secției de hematologie a Spitalului Județean, prin Asociația Antileucemie, un lot de 1.000 măști de protecție FFP3, certificate CE și recomandate de OMS. Persoanele care suferă de boli hematologice prezintă un risc crescut de îmbolnăvire cu infecții cauzate de orice tip de virus, iar din acest motiv am considerat oportun ca prin această donație să oferim protecție cadrelor medicale care lucrează în această secție” – a declarat Florentin-Nicolae Tuș, președintele Asociației Antileucemie și CCI Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.