Seminar în premieră • Noutăți și abordări fiscale cu drd. ec. Adrian Bența

0
72

Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează vineri, 26 iunie, între orele 10-14:30, la Centrul de Instruire și Marketing „Gheorghe Marcaș” din Baia Mare, Aleea Expoziției nr. 5, un seminar de fiscalitate susținut de drd. ec. Adrian Bența, consultant fiscal și auditor financiar.
Seminarul pe care drd. ec. Adrian Bența îl va susține în Baia Mare va fi unul HIBRID, cu participare on-line pe platforma ZOOM și cu participare directă la Centrul de Instruire și Marketing „Gheorghe Marcaș” al CCI MM, unde numărul de persoane acceptat va fi impus de reglementările în vigoare la acea dată.
Seminarul presupune două taxe de participare.
Pentru participarea on-line pe platforma ZOOM, taxa de înscriere este 100 RON, iar pentru participarea directă la Centrul de Instruire și Marketing taxa este de 200 RON/participant.
Vor beneficia de o reducere de 10% cei care se vor înscrie până LUNI, 15 IUNIE și companiile membre ale CCI. Prețurile nu includ TVA, iar locurile sunt limitate.
Înscrierile se fac până în data de 23 iunie, pe adresa de e-mail cci_mm@ccimm.ro, tel. 0262-221510 sau prin completarea talonului de participare publicat pe site-ul www.ccimm.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.