Webinarii dedicate antreprenorilor, pentru digitalizarea afacerii locale

0
38

Parteneriat CCI Maramureș – Google
Google împreună cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș vin în sprijinul comunității de business prin promovarea inițiativei Google pentru IMM-uri, dedicată antreprenorilor și mediului de afaceri din Maramureș.
Proiectul își propune să faciliteze digitalizarea afacerilor locale, îndeosebi în contextul pandemiei COVID-19, venind în ajutorul celor care vor să își dezvolte activitatea în online.
Google pune la dispoziție un hub virtual cu instrumente și resurse gratuite, precum și consultanță online, pentru a facilita și susține digitalizarea mediului de afaceri din Maramureș.
Astfel, Google România în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș vor organiza o serie de webinarii în cadrul cărora vor fi abordate următoarele tematici:
• Cum construiești o prezență online pentru afacerea ta?
• Cum dezvolți o afacere folosind instrumente online?
• Cum folosești social media pentru a-ți promova afacerea?
• Cum atragi mai mulți clienți cu Google Ads?
• De ce este importantă siguranța digitală?
Webinarul va fi organizat pe Google Hangouts, strict pentru mediul de afaceri din Maramureș. Mai multe detalii despre înscriere puteți afla accesând site-ul CCI MM.
Antreprenorii care vor dori să aprofundeze temele prezentate se vor putea înscrie și la o sesiune individuală de consultanță online, după finalizarea webinarului ținut în grup.
Webinariile vor începe de îndată ce se vor înscrie min. 25-30 de antreprenori, pentru a se putea alege o dată și o oră de comun acord. Platforma poate fi vizitată accesând Google pentru IMM-uri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.