Amenzi și permise reținute

0
57

Joi, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pe linie de viteză respectiv pe linie de stare tehnică împreună cu specialiștii RAR.
În urma acțiunilor, polițiștii au verificat 56 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 31 sancțiuni contravenționale, însumând peste 14.000 lei. Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 4 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

În Sarasău
4 persoane au ajuns la spital

Joi, la orele amiezii, polițiștii din Sarasău au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitate.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat un viraj la stânga intenționând să intre în curtea unui imobil, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autovehicul, condus regulamentar de către un bărbat, de 48 de ani.
În urma impactului, 4 persoane (2 adulți și 2 copii) au fost transportate la spitalul din Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, dar nu consumaseră alcool.
Doi bărbați au comis infracțiuni rutiere

• În Baia Mare
Joi, 2 iulie, în jurul orei 09:40, polițiștii rutieri din Baia Mare au oprit pentru control un autoturism condus pe B-dul Decebal de către un bărbat, de 37 de ani, din municipiu.
În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind „zero”.

• În Groși
Joi noaptea, la ora 01:00, polițiștii din Groși au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr, de 26 de ani.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânărul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cauze se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.