Reţinut pentru un accident rutier în Sighetu Marmaţiei

0
61

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului, de 38 de ani, din Sighetu Marmaţiei, care în data de 28 iulie a.c. a surprins şi accidentat 3 persoane pe trecerea pentru pietoni din municipiu.
Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Maramureş, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei cu propunere de arestare preventivă.
Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.


Verificarea legalității transportului și comercializării cărnii

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au organizat miercuri o acțiune pentru depistarea și luarea măsurilor legale față de persoanele fizice și juridice care desfășoară activități comerciale ilicite.
Scopul acțiunii a fost verificarea activităților de producere, transportare și comercializare a cărnii și a produselor din carne de porc. Astfel, au fost desfășurate activități la sediile a 25 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate din Baia Mare, Baia Sprie, Şomcuta Mare, Satulung, Ardusat și Mireşu Mare.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 70.000 lei.

Acțiuni de verificare în contextul stării de alertă

La nivelul județului Maramureş, echipe mixte de control au executat 3 acțiuni în cadrul cărora au fost verificate 17 societăți comerciale / persoane fizice autorizate, 14 mijloace de transport (din care 5 de transport public în comun) și au fost legitimate 116 persoane.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 600 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.