Dorin Pașca, candidatul independent pentru Primăria Baia Sprie

0
521

Vineri, 7 august 2020, a avut loc lansarea candidatului independent pentru Primăria Orașului Baia Sprie, Dorin Pașca. Campania electorală a sa are susținerea Coaliției pentru Maramureș.
În mesajul transmis tuturor celor prezenți, fostul primar Dorin Pașca a reiterat sentimentul de iubire pe care îl are pentru orașul Baia Sprie, subliniind faptul că, în fiecare campanie electorală, candidații clamează faptul că își iubesc mai mult patria, mama, orașul, nea­mul, satul. În opinia sa, nu îți poți iubi mama doar de ziua de naștere, ci o iubești continuu și necondiționat cât timp trăiești pe pământ.
Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș și copreședinte al Coaliției pentru Maramureș a avut doar cuvinte de apreciere la adresa lui Dorin Pașca.
Și Vasile Miriuță, fost sportiv de performanță și antrenor de fotbal la mai multe echipe de fotbal din țară și străinătate, a luat cuvântul la microfon, exprimându-și susținerea pentru Dorin Pașca la Primăria Baia Sprie: „Sunt băisprian și îmi doresc să revin acasă, să ajut cu ce pot atât orașul nostru, cât și județul Maramureș pentru că aici, acasă, este sufletul meu!”. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.