­čĽ« Lec╚Ťii de ├«nv─â╚Ťat ­čĽ« Povestea Oanei

0
242

Am avut bucuria s-o cunosc ╚Öi s─â stau de vorb─â cu Oana Sorescu, primul master trainer EFT (tehnici de eliberare emo╚Ťional─â) din Rom├ónia, practician Matrix reimprinting ╚Öi de╚Ťin─âtoare a multor alte calific─âri care ╚Ťin de dezvoltarea personal─â.
Un om care tr─âie╚Öte cu bucurie fiecare clip─â a vie╚Ťii ei. O femeie perfect s─ân─âtoas─â. Dar asta nu ├«nseamn─â c─â a╚Öa a fost tot timpul. Cu ani ├«n urm─â, a fost diagnosticat─â cu cancer ╚Öi i s-au dat dou─â luni de tr─âitÔÇŽ Aici a ├«nceput totul. Iar momentul culminant ╚Öi declan╚Öator de vindecare a fost atunci c├ónd a ├«n╚Ťeles c─â tot ceea ce se petrece ├«n vie╚Ťile noastre ╚Öi mai ales ├«n corpurile noastre depinde doar de noi, depinde de felul ├«n care noi percepem realitatea, de convingerile ╚Öi credin╚Ťele noastre.
Momentele sale de c─âutare, de ├«nv─â╚Ťare, de acceptare au f─âcut-o s─â ├«n╚Ťeleag─â c─â toate emo╚Ťiile negative (nemul╚Ťumirea, frica, grijile exagerate, invidia, triste╚Ťea, ne├«ncrederea, nehot─âr├órile) frustreaz─â corpul, cre├ónd dezechilibre energetice. Noi suntem energie pur─â ╚Öi bolile apar ├«n urma dezechilibrelor energetice ╚Öi numai de noi depinde vindecarea ╚Öi bucuria unei vie╚Ťi s─ân─âtoase.
Oana Sorescu a ├«nv─â╚Ťat pentru ea, dar a f─âcut un mod de via╚Ť─â din a-i ├«nv─â╚Ťa ╚Öi pe al╚Ťii s─â ├«n╚Ťeleag─â c─â gradul t─âu de s─ân─âtate ╚Öi confort emo╚Ťional depinde doar de alegerile con╚Ötiente ╚Öi incon╚Ötiente pe care le faci.
C─â singura persoan─â ale c─ârei emo╚Ťii ╚Öi comportament le po╚Ťi schimba e╚Öti tu. Lec╚Ťii de ├«n┬şv─â╚Ťat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.