Blue Air va opera 4 zboruri pe săptămână București – Baia Mare și retur

0
324
-prețul biletului începe de la 9,99 euro!
-prețul biletului începe de la 9,99 euro!

-prețul biletului începe de la 9,99 euro! –

Aeroportul Internațional Maramureș va găzdui cu zborurile o nouă companie aeriană. Este vorba despre Compania Blue Air, care va opera 4 zboruri pe săptămână București – Baia Mare și retur. Prețul biletului începe de la 9,99 euro, conform informațiilor furnizate de companie pe site-ul propriu.
Astfel, din 13 septembrie 2020, compania low-cost Blue Air va opera o nouă cursă regulată, de 4 ori pe săptămână, pe ruta București – Baia Mare, Baia Mare – București, la prețuri începând de la 9,99 euro/cursă/pasager, a anunțat compania. Zborurile vor fi efectuate în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, cu aeronave Boeing 737. Orarul zborurilor (cu durată de 55 de minute) este următorul: București – Baia Mare cu decolare de pe Aeroportul Otopeni (Aeroportul Internațional Henri Coandă) la ora 20.45 și aterizare pe Aeroportul Internațional Maramureș la ora 21.45; Baia Mare – București, cu decolare de pe Aeroportul Internațional Maramureș la ora 22.25 și aterizare pe Aeroportul Otopeni la ora 23.30. Președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, a comunicat pe pagina sa de Facebook faptul că Blue Air va avea și curse europene de pe Aeroportul Internațional Maramureș: „În cel mai scurt timp posibil, compania Blue Air, în urma discuțiilor cu conducerea executivă a Consiliului Județean Maramureș, va anunța operarea din Maramureș a unor curse regulate pe destinații europene!”.
De precizat ar mai fi faptul că între București și Baia Mare zboară doar compania TAROM care are, momentan, o frecvență de două zboruri pe săptămână.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.