ELEFANT Car Wash – O nouă spălătorie automată în Seini

0
944

Grupul ELEFANT a deschis a cincea spălătorie automată în orașul Seini. Aceasta este de tipul „self-service”, adică șoferul vine și își spală mașina singur, după cum dorește. Spălătoria oferă o gamă largă se servicii, astfel încât șoferii își pot curăța mașina, interior și exterior, după cum doresc.
Spălătoria funcționează non-stop, clienții având posibilitatea să-și spele mașinile cu jetoane de 2,5 lei.
„Am făcut o spălătorie automată, ce se folosește manual de către clientul care intră și își spală mașina exact cum dorește. Ideea mi-a venit în urmă cu vreo 7 ani, văzând în străinătate spălătorii de genul acesta și că lumea tinde spre această direcție. Astfel, am zis să încercăm și noi aici, așa că în urmă cu doi ani și jumătate am făcut prima spălătorie de genul ăsta în Satu Mare. Acum a venit rândul Seiniului, să construim și aici. Serviciile oferite sunt diverse: în afară de spălarea exterioară a mașinii, mai oferim servicii de cură­țenie interioară (aspirator, parfum, aer pentru a curăța interiorul), aer pentru umflat de roți etc. Practic oferim toată gama de curățire necesară unei mașini. Investiția a fost aproape 300.000 de euro și sperăm să o amortizăm în circa 7 ani de zile, în condițiile actuale. 2,50 lei costă un jeton și în principiu o mașină se spală cu 3 – 4 jetoane, în funcție de îndemânarea clientului. Timpul pentru o opțiune este cuprins între 50 și 150 de secunde. Spălătoria de la Seini este a cincea pe care o facem, și mai avem în plan câteva. În Satu Mare avem 3, în Oradea una, și cea din Seini este a cincea în Grupul Elefant. Se numește așa deoarece și elefantul se spală singur”, a explicat Zoltan Pasztor, administrator și asociat al grupului ELEFANT.
La inaugurare au fost prezente și autoritățile locale din Seini, care și-au arătat sprijinul față de întreprinzători.
„Noi vom fi pentru dumneavoastră un partener corect, care va avea ușa deschisă ori de câte ori veți avea nevoie. Vom face pentru dumneavoastră absolut tot ce putem, deoarece dorim o colaborare bună între mediul de afaceri și administrația publică locală. Vă mulțumesc pentru invitație și cu această ocazie v-am adus și o carte „Seini și poezii”, care să vă aducă aminte de această zi minunată, în care ați început o afacere și în orașul nostru. Sperăm să vedeți roadele cât de repede, să fie o afacere de succes, deoarece acesta este viitorul. Felicitări!”, a spus Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.