În Vadu Izei • Mașină cu țigări depistată în trafic

0
36

Polițiștii de frontieră maramureșeni au oprit în trafic, pe raza localității Vadu Izei, un autoturism marca Skoda Octavia, înmatriculat în România.
Mașina era condusă de un cetățean român, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în județul Maramureș, iar în urma unui control asupra autoturismului s-a constatat că acesta prezintă modificări, sub forma unor spații special amenajate sub bancheta din spate și în portbagaj, în care s-au descoperit țigări de contrabandă.
Autoturismul a fost transportat la sediul sectorului, iar în urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 5.059 pachete (peste 10 baxuri) țigări de proveniență duty-free, în valoare totală de 59.200 lei. Totodată, autoturismul în valoare de 11.000 lei a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională.

Maramureșean, căutat de autorități, oprit în Petea

În Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetă­țeanul român H.Z., în vârstă de 36 de ani, din județul Maramureș.
În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România. Pe numele lui, Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Maramureșeanul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 6 luni de închisoare.
Drept urmare, bărbatul a fost predat unui echipaj al IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.