Dubla lui Coman rezolvă primele puncte • ACS Fotbal Comuna Recea – FC Rapid București 2-1 (0-1)

0
70

ACS Fotbal Comuna Recea a obținut prima victorie în Liga 2 și, totodată, a oferit prima surpriză a acestui sezon. Maramureșenii au învins sâmbătă pe teren propriu pe Rapid București, ocupanta locului secund îna­intea acestui meci, cu scorul de 2-1 (0-1). Marius Coman a fost omul meciului, atacantul marcând ambele goluri ale gazdelor și aducând o mare bucurie în tabăra celor de la Comuna Recea, precum și speranța unor rezultate favorabile și pe mai departe. De asemenea, un debut perfect și pentru noul tehnician, Nicolae Constantin, cel care a preluat banca tehnică în săptămâna premergătoare meciului și care se pare că a adus un plus la nivel mental. Rămâne de văzut dacă mai departe se vor vedea îmbunătățiri și din punct de vedere al jocului.
Prima repriză a fost de partea grupării bucureștene, însă trupa lui Adrian Iencsi nu a oferit un fotbal calitativ. În schimb, Re­cea nu s-a regăsit deloc și a irosit și un penalty prin căpitanul Alin Bota, apărat de Virgil Drăghia în minutul 17. Iar peste alte două minute Rapid a marcat după o combinație frumoasă, finalizată de Hlistei, șutul acestuia fiind parat în primă fază de Bota. În partea secundă, Comuna Recea s-a dovedit mult mai motivată, a presat constant, iar oaspeții au fost de nerecunoscut. Conform celor petrecute în teren, maramureșenii au izbutit să egaleze în minutul 67, când Marius Coman a reluat din careul mic cu capul centrarea perfectă oferită de Rareș Ispas, portarul Drăghia având partea sa de vină la gol. Simțind momentele excelente, Recea a insistat tot mai mult și răsplata a venit ca atare. În minutul 80, Romario Rus a fost agățat în suprafața de pedeapsă de Alexandru Pop, iar Marius Coman a realizat dubla cu o execuție în vinclu. Chiar dacă în final rapidiștii au alergat disperați după egalare, au și beneficiat de câteva situații clare, tabela nu a mai suferit modificări și ACS Fotbal Comuna Recea contabilizează primele 3 puncte și oferă prima surpriză a campionatului.
ACS Fotbal Comuna Recea: Bota (cpt.) – Jucan, Oiță, Bakmaz, Ispas – Akhmatov, Micaș (83, Cordoș) – Luboya, Brata (52, R. Rus), Mărieș – M. Coman. Rezerve neutilizate: Răilean – A. Lung, Potcoavă, M. Urs, D. Simion, Szecui, Balha. Antrenor: Nicolae Constantin.
Rapid București: Drăghia – I. Voicu (cpt.), R. Crișan, B. Manole (80, Al. Dulca), Goge – Sefer, R. Costin, Pănoiu (80, Mocioacă) – Drăghiceanu, Al. Pop (85, C. Țâră), Hlistei. Rezerve: Al. Tătaru – Finica, Jorza, R. Ilie, Fica. Antrenor: Adrian Iencsi. • Arbitri: Rareș George Vidican (Satu Mare) – Ciprian Florin Danșa (Satu Mare) și Marius Bălan (Dej); Rezervă: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba); Observatori FRF: Teodora Albon (Cluj-Napoca), Daniel Sabou (Zalău).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.