Acțiune caritabilă a voluntarilor de la Helping Hands Europa

0
48

“Fii bun cu oricine fără să aştepţi răsplată şi fii sigur că într-o zi cineva va fi la fel cu tine.” (Lady Diana) este mottoul asociației caritabile Helping Hands Europa.
Tinerii voluntari de la Grupul civic Helping Hands Europa s-au unit într-o acțiune caritabilă, una dintre multe altele pe care aceștia le organizează în mod constant, în care au cumpărat ghiozdane echipate pentru copiii din familiile nevoiașe. Grupul de voluntari acționează pe mai multe județe din țară: Iași, Botoșani, Suceava, Brăila, Maramureș, Satu Mare.
Mădălina Andrada Toporaș, reprezentanta voluntarilor, ne-a spus: “Am reușit să strângem, cu ajutorul sponsorilor, 420 de ghiozdane pe care le-am împărțit familiilor din județele amintite mai sus. Suntem la a doua ediție în cadrul acțiunii caritabile derulate. Am dori să mulțumim tuturor sponsorilor care s-au implicat în această acțiune și mai ales domnului Avram Sarau din Viena.”
Voluntarii din Maramureș se pregătesc să adune alimente și haine pentru alte familii nevoiașe. Din grupul de tineri maramureșeni fac parte: Alisia Monica Bicioc, Mădălina Andrada Toporaș, George Boghiu, Roxi Boghiu, Cristina Ciobanu, Gabriela Lingurar.
În lumea în care trăim azi, prinși în activități cotidiene și grăbiți non-stop, uităm involuntar că există și oameni care nu mai au puterea nici să plângă, care nu mai știu ce gust are o masă caldă, copii care doar visează la o bicicletă, dar care, de cele mai multe ori, sfârșesc ignorați și dați la o parte. Grupul Helping Hands nu dorește doar să treacă și să-i observe pe cei mai puțin norocoși, ci dorește să schimbe planșetele în zâmbete și visele în dorințe împlinite. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.