În premieră • Webinarii organizate de Camera de Comerț și Industrie Maramureș

0
59

În perioada 15 octombrie – 13 noiembrie, Camera de Comerț și Industrie Maramureș va organiza, în premieră, în colaborare cu specialiști în domeniul mediului, muncii și fiscal, 4 WEBINARII, adresate atât comunității de business cât și publicului.

Calendarul WEBINARIILOR este următorul:
• 15 octombrie – „NOUTĂȚI LEGISLATIVE ÎN DOMENIUL GESTIUNII DEȘEURILOR”. Prezintă Claudia Simion și Marcela Mateaș, formatori cursuri CCI Maramureș. Participare ON LINE, pe platforma ZOOM, preț 120 lei + TVA. Înscrierile se fac până în 12 octombrie.
• 22 octombrie – „NOUTĂȚI LEGISLATIVE ÎN DOMENIUL RELAȚIILOR DE MUNCĂ”. Prezintă Marcel Cânța, formator cursuri CCI Maramureș. Participare ON LINE, pe platforma ZOOM, preț 120 lei + TVA.
• 29 octombrie – OCTOMBRIE – „BUNE PRACTICI ÎN APLICAREA LEGISLAȚIEI DIN DOMENIUL SECURITĂȚII ȘI SĂNĂTĂȚII ÎN MUNCĂ”. Prezintă: Marcel Cânța și Costel Borca, formatori cursuri CCI Maramureș. Participare ON LINE, pe platforma ZOOM, preț 120 lei + TVA.
• 13 noiembrie – „NOUTĂȚI ȘI ABORDĂRI FISCALE”. Prezintă: Adrian Bența, consultant fiscal și auditor financiar. Această acțiune se va desfășura în sistem hibrid (ON LINE: preț 120 lei + TVA și cu participare DIRECTĂ – preț 200 lei +TVA).
Informații suplimentare se pot obține la sediul CCI MM, tel. 0262-221510, 0739-675279, 0770-842678, e-mail cursuri@ccimm.ro sau accesând site-ul www.ccimm.ro.


CCI MM – cursuri organizate în luna octombrie

Camera de Comerț și Industrie Maramureș continuă înscrierea la cursurile autorizate în luna octombrie, în vederea formării de specialiști în domenii cheie pentru mediul de afaceri și nu numai, fiind furnizor de formare profesională și în regim online.
Cursurile lunii octombrie sunt:
• MANAGER RESURSE UMANE – din 12 octombrie (http://bit.ly/Curs_manager_HR)
• AGENT DEZINFECȚIE, DERATIZARE, DEZINSECȚIE – din 12 octombrie (http://bit.ly/Curs_agent_ddd)
• CONTABIL – din 19 octombrie (http://bit.ly/Curs_contabil)
• RESPONSABIL DE MEDIU – din 26 octombrie (http://bit.ly/Curs_responsabil_mediu)
• ARHIVAR – din 26 octombrie (http://bit.ly/Curs_arhivar)
Detaliile despre orele de desfășurare a cursurilor, taxa de participare, reduceri și actele necesare înscrierii sunt publicate pe site-ul www.ccimm.ro. Tot acolo pot fi accesate și taloanele de înscriere.
Persoane de contact: Tatiana Sasu – 0739675279, Andreea Palfi – 0770842678. E-mail: cursuri@ccimm.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.