Ajutoare pentru încălzire în Baia Mare

0
229

Instituția Primarului prin Direcția de Asistență Socială informează că și în acest an se vor acorda ajutoare pentru încălzirea locuinţei – gaze naturale, lemne, energie electrică – pentru familiile sau persoanele singure, cu venituri reduse.
Condiția principală pentru a putea beneficia de acest ajutor este ca familia / persoana singură să nu depășească baremul de 750 lei/membru de familie.
Persoanele care doresc să beneficieze de ajutor, trebuie să depună o cerere, împreună cu actele necesare (prezentate în original şi copie xerox), la sediul Direcției de Asistență Socială, camera 2 (parter), str. Dacia nr. 1.
Documentele necesare sunt următoarele:
• cerere şi declaraţie pe propria răspundere (formular tip)
• factura de gaz/curent + buletin titular contract gaz/curent
• cărţile de identitate pentru toţi membrii familiei şi certificatele de naştere pentru copii (xerox)
• venitul net din luna precedentă depunerii cererii: adeverinţe salar net, cupoane pensie, şomaj, indemnizaţii, pensia alimentară
• acordul proprietarului (împuternicire scrisă) în cazul: contractului de închiriere, comodat, concesiune
• talonul maşinii/certificat de înmatriculare (copie xerox)
• pentru venituri ocazionale – declaraţie pe propria răspundere.
Pentru elevi, studenţi, nepoţi din alte localităţi/adrese: dovezi privind componenţa familiei (livret de familie/acte de identitate) şi a veniturilor, pentru a se stabili venitul corespunzător elevului/nepotului – cu precizarea că nu se iau în calcul alocaţiile de stat, banii de liceu şi bursele sociale.
Solicitările se pot face până în luna martie 2021.
Pentru mai multe informații puteţi apela tel. 0262211949, dar informații utile apar și pe site-ul Direcției de Asistență Socială: das@baiamare.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.