Minaur nu mai joacă cu Poli Timișoara

0
68

CS Minaur nu va mai juca azi, 23 octombrie, meciul cu SCM Poli Timișoara, din cadrul etapei a 10-a din Liga Zimbrilor, pentru că echipa bănățeană a fost oprită de la joc de DSP Timiș. Echipa noastră a plecat spre Sf. Gheorghe joi dimineață, dar n-a ajuns decât până în Mesteacăn. Delegația noastră a fost informată de FRH că meciul nu se mai dispută, astfel că a revenit acasă.

„În urma testării întregului lot și a staff-urilor tehnic și administrativ al secției de handbal a SCM Timișoara, înaintea deplasării la turneul de la Sfântu Gheorghe, un jucător a fost depistat pozitiv la testul COVID. DSP Timiș a început ancheta epidemiologică și ca o primă măsură, a recomandat sistarea participării în competiție, vreme de șapte zile, după care se va face o retestare a întregului lot de jucători și a staff-ului tehnic. Jucătorul depistat pozitiv se simte bine, iar pe parcursul zilei de azi (n.r. – ieri) i se va face o evaluare medicală. Prin urmare, echipa de handbal a SCM Timișoara nu va face deplasarea la acest turneu, în care ar fi urmat să joace cu Minaur Baia Mare. În această perioadă de șapte zile jucătorii vor urma programul ce va fi stabilit de antrenori, după primirea unor noi detalii și recomandări de la DSP Timiș”, se menționează în comunicatul clubului bănățean.
În aceste condiții, există toate circumstanțele ca meciul să fie omologat la „masa verde” cu scorul de 10-0 în favoarea CS Minaur Baia Mare, așa cum s-a întâmplat și la precedentul turneu de sală de la Sfântu Gheorghe și cu alte echipe din Liga Zimbrilor.

Etapa a 10-a (vineri, 23 octombrie) – ar putea exista modificări la orele de disputare: Magnum Botoșani – Potaissa Turda (11.00, Sepsi Arena); CSM Reșița – CSU Suceava (11.00, sala „Kati Szabo”); CSM Bacău – CSM Vaslui (13.45, sala „Kati Szabo”); Dunărea Călărași – Steaua București (13.45, Sepsi Arena); CSM București – Dinamo București (16.30, Sepsi Arena, TVR 2); Dobrogea Sud Constanța – CSM Făgăraș (16.30, sala „Kati Szabo”); CS Minaur Baia Mare – SCM Politehnica Timișoara (nu se dispută); CSM Focșani – HC Buzău (19.15, sala „Kati Szabo”).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.