6 situaţii de urgenţă

0
59

În intervalul 21 – 23 noiembrie, pompierii maramureșeni au intervenit la 6 situații de urgență.
• Sâmbătă, pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un utilaj. Focul a distrus compartimentul motor și habitaclul utilajului.
În Vișeu de Jos, pompierii au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum, unde, din fericire, a ars doar funinginea.
• Duminică, pompierii sigheteni au fost solicitați să intervină în Săpânța, unde un incendiu a izbucnit în casa unei scări. Flăcările au distrus un m.p. de izolație din polistiren, un tablou electric și 2 metri de cablu electric.
Garda de Intervenție Bogdan Vodă a lichidat un incendiu în localitatea Strâmtura. Flăcările au distrus circa 35 m.p. din acoperișul unei case din lemn. În urma incendiului au ars și pereții portanți ai casei și diverse obiecte de mobilier și materiale textile.
În Baia Sprie, pompierii au lichidat un incendiu izbucnit la o claie de fân. Au ars circa 500 kg de fân.
• Luni dimineaţa, în jurul orei 2:40, pompierii din Vișeu de Sus au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, care a rămas încarcerată în urma producerii unui accident rutier. Victima, în vârstă de 21 de ani, a fost transportată la spital.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.