Nu fiecare persoană care bate la ușă este Moș Nicolae!

0
31

Vineri, în jurul orei 14.30, o femeie, în vârstă de 83 de ani, din Baia Mare, a sesizat poliția că a fost victima unei infracțiuni.
Aceasta le-a transmis polițiștilor că a deschis ușa unei persoane necunoscute, care a pretins că este reprezentantul unei instituții publice și are ca misiune să îi ofere un cadou.
Pentru expedierea surprizei (ceas, unelte de bucătărie), bărbatul i-a solicitat femeii 800 lei. Aceasta i-a înmânat banii, însă la scurt timp și-a dat seama că produsele primite nu valorează suma pe care i-a dat-o și a sesizat poliția.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru înșelăciune.

Atenție la cumpărături!

Vineri, 4 decembrie, două persoane au sesizat poliția pentru a reclama că au devenit victimele unor furturi în timp ce se aflau la cumpărături.
O tânără care se afla într-un magazin de pe B-dul Traian, din Baia Mare, a rămas fără telefonul mobil, în valoare de 1,500 lei, iar unui bărbat, care era într-un centru comercial din municipiu i-a fost sustras portofelul cu bani și acte.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările.

Primăria Baia Mare – amendă 6.500 lei

Sâmbătă, 5 decembrie, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un eveniment organizat în Piața Libertății din municipiu la care au participat aproximativ 500 de persoane.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că au fost încălcate prevederile HG 967/2020.
Primăria Baia Mare, organizatorul evenimentului, și 3 persoane fizice au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 6.500 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.