Ajutor pentru reconstrucția unei case din Sighetu Marmației distruse de incendiu

0
72

Oameni de afaceri, cetățeni și autorități, toți și-au dat mâna în prag de sărbători pentru a ajuta o familie greu încercată din Sighetu Marmației. Un incendiu le-a distrus casa în urmă cu 2 săptămâni, așa că proprietarii au rămas fără un acoperiș deasupra capului.
Consilierii locali au votat pentru acordarea unei sume de bani celor aflați la necaz. Alături de ei au fost și alţi sigheteni.
„Consiliul Local Sighetu Marmației a acceptat, printr-o hotărâre, o donație către primărie, din partea unui investitor privat din municipiu, donație ce va fi folosită în scopuri sociale. În 12 decembrie, pe str. Tractorului, a avut loc un incendiu în urma căruia familia Pricop a rămas fără acoperiș deasupra capului, dar și fără agoniseala de o viață. În unanimitate, consilierii locali au acceptat și ei să sprijinim familia greu încercată cu un ajutor bănesc în cuantum de 20.000 lei. Cu această sumă ne-am alăturat concetățenilor noștri care s-au solidarizat exemplar pentru a ajuta familia Pricop, greu încercată. Mulțumesc și îi felicit pe toți cetă­țenii de bine care au înțeles să fie solidari cu suferința familiei Pricop” – a spus Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmației.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.