România, aproape de ruşine în Kosovo

0
49

Tricolorii naţionalei de handbal masculin au fost aproape de o mare ruşine în Kosovo, adversar împotriva căruia jucătorii selecţionerului Rareş Fortuneanu au terminat doar la egalitate, 23-23, meciul tur din Grupa 8 a preliminariilor CE 2022 din Ungaria şi Slovacia.
Totul părea că se îndreaptă pe un făgaş normal în momentul în care România deţinea un avans de cinci lungimi la capătul primelor 30 de minute, 9-14, însă reprezentativa ţării noastre a fost o cu totul altă echipă în partea secundă. Kosovarii ne-au citit foarte bine jocul, au schimbat strategia din mers, au trecut la o defensivă mult mai agresivă, iar jucătorilor noştri nu le-a mai ieşit nimic. S-a încheiat 23-23, chiar dacă coechipierul Minaurului, Andrei Buzle, a avut şanşa ultimei aruncări, iar România are toate şansele să rateze un nou turneu final.
Componenţii clubului Minaur, Călin Căbuţ şi Andrei Buzle, selecţionaţi pentru această dublă, au marcat fiecare câte 3 goluri. Returul cu Kosovo este stabilit pentru duminică, 14 martie, la Bucureşti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.