Lucrările pe Valea Iadăra – 15 milioane euro!

0
82

Comuna Mireșu Mare are mai multe proiecte în diferite faze de realizare. Pe lângă acestea, mai există și altele pentru care a fost întocmită documentația, dar au nevoie de finanțare, fiind de importanță capitală pentru administrație. Ele au fost prezentate autorităților de la București, de edilul comunei în persoană, care s-a deplasat în capitală de mai multe ori în vederea obținerii finanțării.
În ultimele săptămâni, primarul s-a deplasat la ministerele de resort pentru a le explica celor de la centru importanța proiectelor la care se solicită finanțarea, două dintre acestea fiind vitale pentru comunitate.
„Am depus pentru 30 km de drumuri, de utilitate majoră și de o importanță mare să fie reabilitate, cerere de finanțare la CNI. De asemenea, am fost la Apele Române unde am încercat să prezentăm comisiei tehnice importanța finanțării lucrărilor la Valea Iadăra, care are 16 km lungime și a creat multe probleme de-a lungul timpului celor din comunitate. Proiectul respectiv va fi împărțit în patru etape diferite pentru finanțare. Numai pe porțiunea din satul Iadăra ar fi nevoie de peste 5 milioane de euro. Valoarea totală a proiectului ajunge la circa 15 milioane de euro”, a explicat primarul Ioan Mătieș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.