Ştiinţa Explorări, turneu la Dej

0
21

Ultima oră: Dinamo Bucureşti – Ştiinţa Explorări Baia Mare 3-0 (18, 21, 13)

Primul turneu pentru stabilirea ierarhiei finale în campionatul naţional al Diviziei A1 la volei masculin, în speţă cel pentru locurile 5-8, se desfăşoară în aceste zile la Dej, unde este implicată şi Ştiinţa Explorări Baia Mare, alături de care mai participă Dinamo Bucureşti, Universitatea Cluj-Napoca şi echipa organizatoare, Unirea. Al doilea turneu este planificat pentru săptămâna viitoare la Bucureşti, în organizarea clubului Dinamo.
Ştiinţa Explorări Baia Mare va juca la turneu cu fiecare dintre cele patru participante, meciul cu Dinamo, de ieri, consemnând prima confruntare a turneului. Tot ieri, în derby-ul Clujului, Unirea Dej a întâlnit echipa Universităţii.
Azi, băieţii lui Marius Botea vor evolua împotriva celor de la Universitatea Cluj-Napoca (ora 14.00), într-un meci ce poate relansa lupta pentru poziţia a şaptea, ocupată actualmente de clujeni, iar Dinamo se va duela cu Unirea Dej (ora 17.00).
În ultima zi a primului turneu, sâmbătă, 10 aprilie, Ştiinţa Explorări îşi va măsura forţele cu Unirea Dej (ora 14.00), iar Universitatea Cluj va juca contra celor de la Dinamo Bucureşti (ora 11.00).
Obiectivul echipei băimărene a fost atins, accederea în grupa 5-8, iar de acum încolo jucătorii vor putea să evolueze fără niciun fel de presiune, iar acest aspect ar putea să-i avantajeze şi să aibă parte de prestaţii surprinzătoare. Ştiinţa Explorări încearcă să atenteze la poziţia a şaptea, distanţa dintre băimăreni şi Universitatea Cluj fiind de numai patru puncte. Cu două victorii în confruntările directe s-ar face saltul pe acest loc, lucru realizabil în condiţiile în care cele două formaţii sunt de valori apropiate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.