Arestat preventiv pentru lovire și alte violențe

0
23

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului M.A.D. pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe.
Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat că, în data de 7 aprilie, în jurul orei 22, inculpatul M.A.D., în timp ce se afla pe strada Grănicerilor, din Baia Mare, a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate V.G.C., provocându-i acesteia leziuni traumatice care au necesitat 75-80 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, modalitate în care a tulburat grav ordinea și liniștea publică, fiind întreruptă circulația în zonă.
În data de 10 aprilie, dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

Arestat preventiv pentru furt

Procurori ai Parchetului au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului C.D.A. pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.
Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat că inculpatul C.D.A., în data de 15.10.2020, în intervalul orar 14:30 – 15, a pătruns, fără drept, în incinta unei instituții publice de pe raza orașului Baia Sprie, de unde a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în sumă de 300 lei. Același inculpat, în noaptea de 01/02.03.2021, a pătruns, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale de pe raza orașului Baia Sprie, de unde a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în sumă de 6.000 lei, iar în noaptea de 06/07.04.2021, a pătruns, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale de pe raza orașului Baia Sprie, de unde a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în sumă de 6.500 lei.
În data de 9 aprilie, dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.