AZI • Curs de resuscitare în caz de stop cardio-respirator

0
23

Azi, 14 aprilie, de la ora, 17, la Primăria Tăuții Măgherăuș are loc Cursul de resuscitare în caz de stop cardio-respirator și salvare în caz de înec.
Cursul „Părinți Salvatori” este gratuit, fiind destinat tuturor persoanelor adulte, nu doar părinților. Pentru că o persoană (și un copilaș, în special) se poate îneca oricând cu lapte de la sân, apă sau ceai, cu salivă sau vomă, ori cu un obiect mic pe care îl bagă în gură, cursul este menit să ajute adulții, părinții și toți cei care vor fi prezenți, să salveze vieți.
Stopul cardio-respirator poate interveni (în special la adulți) și ca urmare a unor afecțiuni cardiace – de cele mai multe ori fără antecedente medicale.
Cursul se va desfășura cu respectarea tuturor regulilor specifice acestei perioade. Durata este de 4-5 ore. Participanții la curs au posibilitatea să facă o donație pentru a susține costurile organizării. Locurile sunt limitate: 25 de persoane. Pentru a putea ține evidența înscrierilor, se va trimite mesaj DOAR prin Whats­App la 0757.302.639 (Ioana Dragoș) cu numele + data + localitatea (ex. Popa Vasile, 14 aprilie, Tăuți). De la distanță se poate dona pentru susținerea cursului, cu cardul, fără comision, aici: https://parintisalvatori.ro/cursul-parinti-salvatori/
(o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.