Pentru a fi asfaltate, străzile din Sighet trebuie intabulate

0
85

Reprezentanții administrației locale din Sighetu Marmației s-au întâlnit cu cetățenii din două cartiere – Iapa și Valea Hotarului – pentru a vedea problemele cu care se confruntă și pentru a găsi rezolvarea lor.
Pentru a putea obține o finanțare nerambursabilă, din care să se asfalteze străzile cartierelor, primăria va trebui să intabuleze străzile.
„Vom demara procedurile de intabulare a tuturor străzilor ce aparțin de aceste cartiere, în vederea întocmirii și depunerii documentațiilor necesare accesării de fonduri pentru asfaltarea acestora. În 2021 vor fi alocate fonduri pentru amenajarea șanțurilor colectoare, montarea tuburilor în vederea preluării apelor pluviale și evitarea riscurilor de inundații a gospodăriilor. De asemenea, se vor face demersuri la SC Vital pentru finalizarea lucrărilor efectuate în zonă și punerea în funcțiune a instalației de apă – canal. Societatea de salubrizare va colecta deșeurile menajere de la toate gospodăriile, urmând a fi amplasate în diferite zone containere și igluuri pentru colectare selectivă” – a spus primarul Vasile Moldovan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.