A furat bunuri dintr-o autoutilitară

0
13

O patrulă de jandarmi, însoțită de un câine de serviciu, a observat pe str. Oborului o persoană de sex masculin, ce avea asupra sa o cutie din carton, voluminoasă.
S-a procedat la identificarea persoanei și la controlul corporal, găsindu-se mai multe bunuri.
Inițial, cel în cauză a afirmat că bunurile îi aparțin și că le-a luat din autoutilitara proprietate personală, parcată la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Oborului, însă ulterior a recunoscut că autoturismul respectiv nu îi aparține, iar bunurile le-a sustras din acesta, profitând de faptul că haionul era închis dar neasigurat. A fost identificată autoutilitara și proprietarul acesteia, care a recunoscut bunurile respective ca fiind ale sale.

Portmoneu recuperat

Subofițerul care executa serviciul în postul de pază și control acces la DIICOT a fost sesizat de către personal instituției despre dispariția unui portofel.
În urma vizionării înregistrărilor camerelor de supraveghere, s-a observat momentul în care portofelul este pierdut de către persoana în cauză, pe trotuarul din fața instituției, La scurt timp, oprește un autoturism din care coboară o persoană care ridică portmoneul.
S-a reușit identificarea proprietarului mașinii și a persoanei care a luat bunul pierdut. În scurt timp, portofelul a fost recuperat și înmânat proprietarei, care a confirmat că nu lipsește nimic din el.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.