Rundă cu echipele de pe locurile patru și șase

0
73

Azi, 17 aprilie, începînd cu ora 17.00, se vor desfășura meciurile rundei 16 din Seria 10 a Ligii 3. După două etapa programate pe teren propriu, încheiate cu victorii, CS Minaur are stabilită confruntare la Gloria Bistrița, iar Progresul Șomcuta Mare va întâlni acasă pe Someșul Dej.

Trupa de sub ”Dealul Florilor” se va deplasa în cadrul etapei 16 la ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița, echipă clasată pe locul 4 înaintea acestui duel (24 puncte) și un adversar incomod în propriul fief. Doar că băimărenii abordează partida cu un moral ridicat după parcursul din ultima perioadă și țintesc alte trei puncte din poziția de lideri ai Seriei 10.

Progresul Șomcuta Mare vrea să spele rușinea din etapa precedentă de la CAO Oradea, unde maramureșenii au încasat 8 goluri, eșec care s-a soldat cu schimbarea principalului Cristian Bogdan, în locul acestuia fiind numit Dănuț Sabou. Aflat pentru prima oară ca tehnician plin la acest nivel, Dănuț Sabou vrea să debuteze cu o victorie împotriva celor de la Someșul Dej, o echipă care s-a descurcat excelent în runda trecută și a administrat cinci goluri celor de la Satu Mare. Deci, pentru maramureșeni se anunță un adversar complicat, însă Progresul are nevoie ca de aer de cele trei puncte pentru a continua lupta de rămânere în eșalonul terț.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.