Tarife reduse pentru procesatorii de carne

0
13

A apărut un ordin al președintelui Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor privind modificarea unor tarife.
• În cazul în care în aceeași unitate se desfășoară activități de abatorizare și tranșare, se va percepe numai tariful pentru abatorizare.
• Dacă în aceeași unitate se desfășoară activități de abatorizare, tranșare și procesare carne/producere carne tocată, carne preparată, carne separată mecanic, se va percepe doar tariful pentru abatorizare.
• Produsele de origine animală depozitate în depozite integrate nu se tarifează.
• Pentru carmangerii, depozite produse de origine animală, piețe angro, unități de reambalare, tariful minim de plată nu poate fi mai mic de 80 euro/lună.
• Pentru măcelării, tariful minim de plată nu poate fi mai mic de 70 euro/lună. Cei interesați au 10 zile pentru sesizări depuse la ANSVSA.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.