Acțiune reușită în comuna Cupșeni!

0
11

Ecologizări deja cu datină

Autoritățile locale și locuitori din comuna Cupșeni au continuat acțiunea de ecologizare, inițiativă lansată în 2016.
„Am rămas impresionată de implicarea cetă­țenilor comunei, deopotrivă copii, tineri și oameni maturi, dar în același timp dezamăgită de faptul că unii chiar n-au învățat nimic și continuă să arunce mizerii în locuri publice, deși fiecare are acasă containere. Am cules toate resturile aflate pe șanțuri, pe marginea lor: în Cupșeni, de la Crucile Costeniului până la Podereie și pe ulița lui Hereș (pe Poderei n-am apucat, dar urmează), în Costeni, din capătul din sus până spre Cupșeni pe vârf, în Ungureni de la Resort în jos (vom continua și partea de sus a satului)”, a spus primarul Lucia Butcure.
Ecologizarea va continua și pe râu, inclusiv cu utilaje. S-au observat aruncate diferite lucruri – saci, doze de bere, electrocasnice.
„Vom aplica sancțiuni (amenzi) pentru cei ce vor fi prinși aruncând saci cu mizerii sau alte lucruri pe domeniul public. Lansez și o provocare: cei care îmi aduc fotografii / filmulețe relevante cu cei ce aruncă gunoi pe domeniul public vor primi 50 de lei, de la mine nu din bugetul local” – spune primarul comunei Cupșeni, semn că în câteva locuri din județ, nu în multe, curățenia de primăvară este luată la modul cel mai serios!!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.