Victorie amară • FC Universitatea Cluj-Napoca – ACS Fotbal Comuna Recea 2-3 (0-1)

0
79

Victorie amară pentru ACS Fotbal Comuna Recea în ultimul meci din Play-Out, care a învins pe terenul Universității Cluj-Napoca, 2-3 (0-1), însă nu a scăpat de barajul pentru menținerea în Liga 2. Ripensia a marcat golul de trei puncte cu Metaloglobus în minutul 90+2 și s-a salvat in extremis. Formația antrenată de Florin Fabian va întâlni la baraj pentru Unirea Slobozia, ocupanta locului 5 în Grupa B de Play-Out.
Maramureșenii au abordat disputa cu „șepcile roșii” așa cum trebuie să facă o echipă aflată în nevoie acută de puncte, și au deschis scorul pe Cluj Arena după numai 12 minute. Adrian Balha a centrat de pe dreapta, în urma unui contraatac rapid și Paul Batin a șutat nestingherit de la 12 m. Bucuria putea fi de scurtă durată, în minutul 20 gazdele primind o lovitură de la 11 m. Ribeiro a executat lamentabil, printr-o scăriță, și Răilean a blocat șutul atacantului advers. Gazdele au mai beneficiat de încă două situații în prima parte, prin I. Filip și Al. Pop, ambele salvate de Răilean, portar care a menținut vii speranțele salvării la finalul primelor 45 de minute.
Universitatea Cluj a ieșit mult mai motivată de la vestiare și în decurs de numai patru minute a înscris de două ori. Alex Pop a realizat dubla în minutele 53 și 57, iar șansele echipei lui Fabian începeau să se năruiască. Recea nu a capotat după primirea celor două goluri și în minutul 67 Alex Mărieș a restabilit egalitatea, servit fiind de căpitanul Micaș. Golul celor trei puncte a venit în ultimele secvențe ale jocului, în minutul 88, când Akhmatov a reluat imparabil cu capul din 6 m. Victoria s-a dovedit, în cele din urmă, neesențială, Ripensia asigurându-și rămânerea în L2 cu un gol înscris în minutul 90+2.

• FC Universitatea Cluj-Napoca: Muțiu – Dican, Telcean, Luchin (căpitan), N. Pîrvulescu (84, Chacana) – I. Filip (84, Novac), D. Acka (30, Meșter) – Taub, Ribeiro (30, Negrean), Sburlea (84, Ștefănescu) – Al.Pop.
• ACS Fotbal Comuna Recea: Răilean – Mendoza, Oiță, Burdeț, Ispas – Micaș (căpitan), Akhmatov – Mărieș, Balha (90, Chinde), Bura (84, Jucan) – Batin (82, Brata).

Unirea Slobozia, adversarul de la baraj

ACS Fotbal Comuna Recea va întâlni la barajul tur-retur pentru menținerea în Liga 2 pe Unirea Slobozia, ocupanta locului 5 din Seria B de play-out. Federația Română de Fotbal a organizat, ieri, tragerea la sorți a ordinii celor două jocuri. Conform tragerii efectuate de Gabi Bodescu, secretarul adjunct al forului de specialitate, prima manșă a barajului se va consuma pe terenul echipei antrenate de Florin Fabian sâmbătă, 15 mai, iar revanșa este planificată sâmbătă, 22 mai, în fieful grupării pregătite de fostul dinamovist Adrian Mihalcea. În sezonul regulat, ACS Fotbal Comuna Recea a învins-o pe Unirea Slobozia, scor 2-0, partidă desfășurată pe terenul formației maramureșene.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.