Persoană dispărută de la o stână

0
36

Luni, 10 mai, în jurul orei 13:50, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați de către un bărbat, de 26 ani, din Rona de Sus, că, în noaptea din 5-6 mai, CUTH FEDOR a plecat voluntar de la stâna sa de oi, situată în locul numit Poiana Orzului, de pe raza localității Oncești, și nu a revenit până în prezent.
Semnalmente: aproximativ 1,70 metri înălțime, greutate 75 kg, păr șaten, puțin grizonat- scurt, ochi albaștri.
În momentul plecării purta hanorac cu glugă de culoare roșie, pantaloni bluejeans, culoare albastru, încălțat cu o pereche de cizme negre de cauciuc și avea pe mâna stângă un ceas de culoare negru.
Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

În Șomcuta Mare
Identificați după comiterea unui furt

Luni, polițiștii din Șomcuta Mare au identificat doi tineri, de 19 și 21 de ani, ambii din oraș, care ar fi comis un furt săptămâna trecută.
În fapt, în data de 4 mai, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat că, în jurul orei 14, în timp ce se afla în grădina imobilului personal, persoane necunoscute au pătruns în incinta locuinței și, dintr-un portofel, i-au sustras o sumă de bani.
În cauză se efectuează cercetări față de cei doi tineri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.