Specialiștii italieni, aflați în vizită, au văzut serviciile sociale oferite de ASSOC

0
56

Profesionalizarea și modernizarea serviciilor de îngrijire a persoanelor cu dizabilități și a celor vârstnice reprezintă un crez al ASSOC. Specialiștii asociației sunt permanent preocupați să identifice cele mai bune soluții pentru îmbunătățirea serviciilor sociale pe care le oferă, iar pentru asta au loc constant schimburi de experiență cu practicieni din țări recunoscute pentru modelele de bune practici.
În acest context, pe parcursul unei săptămâni, ASSOC a fost gazda unei importante delegații din Italia.
Reprezentanți ai unei mari organizații din peninsulă, specializată în servicii destinate vârstnicilor și persoanelor cu dizabilități, a venit la ASSOC, vizita fiind facilitată de Cristina Tanco, o voluntară activă a asociației noastre stabilită în Italia.
Specialiștii italieni au putut să vadă serviciile sociale oferite de ASSOC atât în centrele pentru persoane cu dizabilități gestionate de asociație, cât și în cele trei cămine pentru vârst­nici, de la Ocna Șugatag (Maramureș), Turț (Satu Mare) și Gilău (Cluj-Napoca).
Întâlnirea a pus bazele unui viitor parteneriat în domeniul serviciilor sociale, dar mai ales a permis un schimb de opinie între practicieni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.