Ștefan Dărăbuș, Cetățean de Onoare al județului Iași

2
55

Ștefan Dărăbuș, directorul general al HHC România (băimăreanul nostru), a primit titlul de Cetățean de Onoare al Județului Iași în semn de recunoștință din partea autorităților locale, pentru schimbările produse în ultimii 8 ani în viața copiilor din Centrele de plasament din județ și în viața familiilor vulnerabile.
A zâmbit în numele echipei Hope and Homes for Children, echipă ce a acumulat în total peste 100.000 de mii de kilometri între Baia Mare, Iași și fiecare casă din județ în care s-a intervenit după evaluările efectuate de o echipă formată din asistenți sociali și membrii ai @DGASPC Iași. Dincolo de cifre sunt oameni. „Ca perspective de viitor, vrem să facem încă trei Case Familiale, un Centru de Tranzit pentru tinerii care ies din sistem și un Centru Respiro, pentru copiii cu nevoi speciale. Asta înseamnă încă cel puțin 5 ani de lucru serios,” a declarat Ștefan Dărăbuș. (o.m.)

2 COMENTARII

  1. Cuvantul „cultura” deriva de la cult.
    Daca „toate stirile sant (CORECT E SUNT) despre :biserici,preoti,religie ….” este f. bine. Omul a fost creat de Dumnezeu pentru a-i aduce cult lui Dumnezeu si acest lucru trebuie realizat si in public nu numai acasa.
    Nu se vede ce se intampla cu natura din cauza ca omul aduce cult banului, burtii, distractiilor , placerilor conta naturii, si nu lui Dumnezeu? Toate se intampla, nu din cauza „schimbarilor climatice” ci pt. ca omul „civilizat” a uitat de Dumnezeu.

  2. Buna ziua!Am ramas profund de dezamagit cand am vazut ca la sectia cultura toate stirile sant despre :biserici,preoti,religie ….Din cate cunosc in Maramures niciun om al bisericii nu a facut un azil sau orfelinat sau o cantina sociala!Cultura inseamna evenimente culturale sociale ca TIFF la Cluj,recenzii de carti,aduceri aminte de ex despre Niculae Steinhardt,etc

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.