Coliziune între Ilba și Cicârlău

0
33
foto: arhivă

Duminică seara, la ora 22.25, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe DN 1C.
La fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, de 38 de ani, din Baia Mare, aflată la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 43 de ani, din Baia Mare, care circula din direcția Ilba spre Cicârlău.
În urma impactului a rezultat vătămarea conducătorului auto, de 43 ani, și a unui pasager din partea stânga spate, un tânăr, de 24 de ani, din Baia Mare.
Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind „zero” în ambele cazuri.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Conducere sub influența alcoolului

Duminică, 25 iulie, polițiștii băimăreni au identificat în trafic 3 bărbați care au condus autoturisme aflându-se sub influența băuturilor alcoolice pe raza municipiului Baia Mare.
• Pe strada Narciselor, un bărbat, de 47 de ani, a fost depistat cu 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
• Duminică seara, un tânăr, de 26 de ani, din Groși, aflat la volanul unui autoturism pe strada Transilvaniei, a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.92 mg/l alcool pur în aer expirat.
În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

A lovit un căprior și a ajuns la spital

Un cadru medical de la Spitalul Județean a sesizat Poliția că la unitatea medicală s-a prezentat un tânăr, de 23 de ani, care a fost victima unui accident rutier produs în localitatea Boiu Mare.
Din verificări, polițiști au constatat că tânărul a condus un motocross, fără a avea montate plăcuțe de înmatriculare sau înregistrare, din direcția Boiu Mare spre Mesteacăn, iar la ieșirea din localitatea Boiu Mare a acroșat un căprior, moment în care a căzut cu motocross-ul pe carosabil.
După producerea evenimentului rutier, tânărul s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale. Nu a rămas internat.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul, de 23 de ani, nu deține categoria corespunzătoare pentru a conduce un motocross pe drumurile publice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat, fără permis corespunzător categoriei și vătămare corporală din culpă (autoaccidentare).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.