Dosar penal • Doi arestați au încercat să evadeze din arestul Poliției

0
29

Polițiștii Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș i-au surprins pe doi tineri, unul de 24 de ani, din Fălticeni, arestat pentru comiterea infracțiunilor de furt și tentativă la furt calificat și un altul, de 18 ani, din Vișeu de Sus, arestat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tentativă la viol, care au încercat să disloce geamul termopan de la grupul sanitar din cameră, prevăzut cu gratii.
În cauză, pe numele celor doi tineri s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror, pentru săvârșirea infracțiunii de evadare în forma tentativei și distrugere.

În Baia Sprie
Bărbat, suspectat de furt dintr-un autoturism

Luni, la ora 18.19, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui furt de auto din parcarea unei societăți comerciale.
La fața locului, polițiștii au constatat că unui tânăr, de 27 de ani, din Baia Sprie, i-a fost sustras autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 lei, aflat în parcarea unei societăți comerciale, nefiind asigurat și având cheie în contact.
În urma activităților și investigațiilor, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea furtului, respectiv un bărbat, de 49 de ani.
Autoturismul în cauză a fost restituit tânărului, de 27 de ani, iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de furt.

În Rozavlea
Activitate preventivă în cadrul unei tabere de vară

În baza unui acord de parteneriat cu Parohia din Rozavlea, luni, 26 iulie, polițiștii din localitate au participat la o activitate preventivă în cadrul unei tabere de vară pe timpul vacanței a elevilor din învățământul preuniversitar.
La activitate au participat 41 de elevi, atât din comuna Rozavlea dar și din localitățile limitrofe. Polițiștii au procedat la prelucrarea cu micii participanți a regulilor de circulație și de conduită rutieră, vizând în special circulația bicicliștilor, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere.
Totodată, polițiștii au supravegheat desfășurarea unui concurs pe biciclete la care au participat elevii, traseul parcurs de aceștia fiind drumul comunal din vecinătatea Bisericii Ortodoxe Șesu Mănăstirii-Rozavlea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.